Treta Càrrecs 2024-2025

La travessia cap a les falles 2025 ja ha donat inici. La vesprada del 19 de març fou escollida la presidència per al nou exercici. Enguany, com a novetat, aquesta està capitanejada per Anna Sobrecases, Felipe Pino, Ivan Llorens i Juanvi Lull, una fallera i un grup de fallers més que preparats per portar a bon port a la nostra comissió.

No obstant, la travessia no podia continuar sense 3 peces fonamentals: la Fallera Major, la Fallera Major Infantil i el President Infantil. És per això que el dijous 28 de març la comissió marinera, junt amb amigues i amics, ens vam reunir a la sala polivalent Llunàtics per a celebrar un acte molt especial i nou per a la nostra falla: la treta.

L’acte, presentat per la fallera Teresa Llorens, i amb la presidència preparada per rebre a qui els acompanyaran en aquesta aventura, va començar amb l’elecció del President Infantil. Felipe, entre tots els xiquets presents, va fer entrega del trident al xiquet Mauro Llàcer Chornet. Mauro, ben sorprès, no va dubtar en agafar el trident i pujar a l’escenari, a l’espera de la seua Fallera Major Infantil. Juanvi va ser l’encarregat d’entregar el ram de flors a una xiqueta molt especial, Elia Lull Ballester, qui, amb llàgrimes als ulls, va acceptar el càrrec plena d’emoció. Per últim, Anna va ser qui va anar a buscar a la Fallera Major per a aquest exercici, i l’afortunada va ser Maria Covadonga González Moreno. Maria, amb molta alegria i sorpresa, i rodejada de família i amistats, es va fondre en una abraçada amb Anna, i va acudir a l’escenari junt amb la resta de la presidència i dels càrrecs infantils.

A aquest acte no van voler faltar Isabel Comes i Martí Moreno, Fallera Major i President Infantil 2023-2024, així com les Falleres Majors de Dénia, Mar Moncho i Candela Marco, acompanyades pel President de Junta Local Fallera, Jaume Bertomeu, qui, d’aquesta manera, van donar l’enhorabona als nous càrrecs.

A continuació, totes i tots els assistents vam degustar un exquisit sopar a càrrec de la presidència, i per acabar la nit, vam celebrar aquest nou inici de travessia entre música i ball, com ens agrada a Baix la Mar.

Ara sí, l’equip ja està complet i posem rumb cap a les falles 2025, sempre navegant per Baix la Mar!

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar