Demarcació

En el nostre cas, el Districte Marítim de la ciutat de Dénia, més conegut a nivell local per “Baixla Mar”, és tota aquella zona compresa dins dels límits que abarquen des de naixement del carrer Fora Mur baixant en línia recta cap avall pel carrer Càndida Carbonell fins creuar l’edifici de l’antiga Estació del tren Dénia – Carcaixent per anar a buscar pel Pintor Llorens la mateixa avinguda Joan Fuster, on s’acaba el nucli urbà pel sud de la ciutat. I, pel nord, per darrer del castell, va des de l’antiga Marjal, avui carrer del Dr. Fleming cap ala Partida LaVidriola, anant a buscar la fita amb l’escullera nord al Port.

Dins d’aquesta demarcació s’ubiquen diferents sub – barriades i sectors ben definits com: El Raset, carrer del Pont, l’esplanada. Fora Mur, etc. Però, fallerament parlant ens correspon la demarcació que en dates del novembre de 1.987 i en reunió extraordinària celebrada perla Junta Local, es decidí l’actualització dels districtes, els quals i amb la conformitat de totes les falles representades pels seus presidents i secretaris, signaren l’acta per mitjà de la qual ens atorgaren la següent demarcació.

Carrers…

Pont, Port, La Sandunga, Jaume I El Conqueridor, Les Marines, Gabriel Moreno, L’Hort, Bitibau, Sant Pere, Pòsit, Temple de Sant Telm, ( costat dret fins carrerLa Mar), La Muralla, (Fins carrer Dr. Fleming), Bellavista, Plaça Sant Antoni, Plaça Mariana Pineda, Plaça Benidorm..

Carrers…

Pilota, Fontanella, Fora Mur, Dr. Fleming, Cap Albert Sentí, Escullera, Les Barques, Sant Vicent dela Mar, La Senieta, Forn, La Mar (Costat dret fins carrer Fora Mur), Esplanada Cervantes (Costat dret fins carrerLa Mar), Plaça Sant Josep, Plaça dela Creu, Plaça del Raset, Plaça Fontanella..

Foxtelecom Internet

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar