Presentació d’esbossos de les falles 2024

Passat dissabte dia 18 de novembre va tindre lloc un dels actes més esperats per a totes i tots aquells que senten passió per les Falles.
Prop de les 14.00 hores , es descobrien, a la Sala Polivalent de Llunàtics, els esbossos dels que seran les nostres Falles 2024.
Ausiàs Estrugo ens presentava ‘Al mal temps bona falla’ a la que aventurem un gran resultat. La pluja serà la gran protagonista d´aquest monument infantil que competirà en la Secció Especial de les Falles Infantils de Dénia. Amb formes modernes i vistosos colors aconseguirem traure i admirar la part més bonica dels diferents tipus de pluja.
Per altra part, ‘Ecotopia’ era presentada pel seu artista, David Sánchez Llongo. Un monument nou, dissenyat per a l´ocasió que de segur no deixarà indiferents a ningú. Amb la natura i la cura i respecte per la mateixa, l´encreuament de Sanchis Guarner i Dr. Fleming apostarà de nou fort per obtindré el millor guardó.
Des de la Falla Baix la Mar volem felicitar als nostres artistes perquè sabem , que el mateix esforç que nosaltres fem per apostar per la ‘falla’ ells estan treballant per obtindré el millor resultat. Vos convidem a gaudir de les nostres falles el proper mes de març.
L´acte va acabar, com no podia ser d´altra manera, amb un bon putxero, obra de Maria José Hostalrich, a la que hem d’agrair tota la tasca realitzada per fer que al voltant de 200 persones degustaren un dinar tan suculent com la vegada que tradicional.
Així mateix, cal recordar que la nostra carrossa, va tindre l´honor, un any més, de desfilar en pels carrers de Benidorm en el seus dia gran, portant a la Regina de les Festes de la ciutat i les seues dames. Una representació de la nostra comissió es traslladà a Benidorm per disfrutar d´aquest esdeveniment.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar