Fi de l’estiu a Baix la Mar

Arribada la última setmana del mes d´agost, sols quedava acomiadar-se de l´estiu com millor sabem fer a Baix la Mar: fent festa, fent Falla.

EL passat dissabte 26 d´agost, la nostra xicalla tenia un dia molt intens. A les 9.00h donava començament les 12 h de futbet sala infantil organitzat per la Falla Saladar. Des de les 10.00h els més menuts i menudes eixiren al camp a disfrutar de l´esport, els amics i amigues, de la germanor, en fi: eixiren al camp a fer Falla.

Partits barrejats amb un bon esmorzar, dinar i berenar per a que no faltaren les forces davant tant esforç i dedicació que va demostrar la xicalla partit darrere partit. Per això, els donem des d´aquestes línies les gràcies, però també l´enhorabona per ser una gran equip. La xicalla marinera és molt gran i ho demostra en cada esdeveniment. Tenim un gran futur!

Per la vesprada i nit, com ja vàrem anunciar, fou el torn dels no tant xiquets i xiquetes. El nostre casal del carrer Pont es convertia en un indret típic de la illa veïna, Eivissa. El color blanc, la música i la festa prenien el nostre casal per fer disfrutar a tots els presents que van voler acomiadar l´estiu d´aquesta manera tan divertida.

Ara ja estem preparats per a un mes de setembre molt imortant per a nosaltres. Mes on tindrà lloc la presentació de les Falleres Majors de Dénia 2024, Candela i Mar, tan especials per a nosaltres, els de Baix la Mar.

Però no podíem esperar millor colofó per aquest mes de setembre que gaudir de l´acte de la Presentació de la nostra Fallera Major Infantil, Claudia Ramis Baeza i la seua Cort d´honor. Ja estem amb els preparatius, i prompte podrem anar desvetllant més detalls. Pel moment, sols ens resta esperar per anar descobrint junts el que serà un dels actes més importants d´aquest exercici per a Claudia, Martí i la resta de la xicalla.

Continuarem apostant fort més enllà dels 75!

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar