Ofrena A La Mare De Deu Del Remei d´Alacant

Arribat el mes de juny tornem a assaborir el que són els coets, la música, el foc, i com no, Les Fogueres. Eixa festa germana amb la que tant tenim en comú.

A la Falla Baix la Mar podem dir amb molt d´orgull que tenim una Foguera germana que ens acompanya en cada acte important de la nostra comissió, i que a la vegada ens fa partícips de tots els seus. Es tracta de la Foguera del Carrer Sant Vicent, foguera ben arrelada a la ciutat, amb una idiosincràsia pròpia que encara la fa més especial i acollidora. Amb una gent increïble que cada mes de juny ens convida a participar d´un dels actes més emotius de la festa: l´Ofrena a la Mare de Deu del Remei.

El passat dijous 22 els carrers d´Alacant van ser testimonis de la desfilada dels nostres càrrecs, Claudia, Martí, Isabel i Salva, que com es tradició acompanyaren a la comissió i en especial a les seues Belleses 2023, la xiqueta Adriana Curt i la senyoreta Valeria Maria Lopez, acompanyades per les seues respectives Presidentes.

Des de la Falla Baix la Mar, sols tenim paraules d´agraïment cap a la Foguera del Carrer Sant Vicent i tota la seua comissió, que un any més ens van fer sentir com a casa nostra.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar