Nomenament Oficial De Les Nostres Falleres Majors 2024

Com ja es habitual per aquestes dates, la Falla Baix la Mar va celebrar el nomenament de les nostres Falleres Majors per a l´exercici 2023 – 2024. 

El dia elegit fou el dissabte 17 de juny, quan al carrer Pont, davant del voltant de 300 persones, es va realitzar un acte tan senzill com emotiu.

El castell de Dénia i la nostra Mar Mediterrània foren testimonis de tan esperat acte.  Poc abans de les 21.00h el nostres Presidents, Martí Moreno i Salva Alberola, arropats per la Junta Directiva, van rebre a Claudia Ramis i Isabel Comes que van arribar amb un majestuós vehicle.

El nostre Secretari, Andrés Ivars, va ser el conductor del protocol·lari acte on es procedeix a llegir les actes de nomenament tant del President Infantil, Fallera Major Infantil i Fallera Major, signant aquestes actes els protagonistes de la nit, així com les seues respectives famílies, càrrecs de l´exercici anterior, i les Falleres Majors de Dénia, Candela i Mar junt amb el Secretari de Junta Local Fallera.

Tots ells, amb la seua signatura, van donar fe del nomenament dels nostres màxims càrrecs i junt amb la resta de la comissió, amics i amigues, familiars i càrrecs d’altres comissions falleres, presenciaren l´entrega del quadre que acredita com a tal a les nostres Falleres Majors. A més a més, la comissió, mitjançant la seua Directiva els va imposar la tradicional ‘caramba’ que porten els nostres càrrecs quan es vesteixen de gal·la fins que reben els seus bastons de comandament i les seues bandes acreditatives.

Per acabar l´acte, tant Martí, com Claudia, Isabel i Salva, van voler dedicar unes paraules a tots els presents. Paraules especialment d´agraïment cap a la comissió, d´orgull per representar a la Falla que els ha vist nàixer i créixer. Paraules d’emoció pels somnis complits i d´estima cap a les seues famílies.

En acabar es va servir un vi d´honor per a tots els presents i va continuar la festa fins ben entrada la nit.

Des de Baix la Mar ens sumem als agraïments cap a totes i tots aquells que van fer possible aquest acte. Un acte que saben l´especial que era pels nostre càrrecs, als quals també volem agrir-los la seua estima per la nostra Falla, la seua dedicació i l´orgull que les seues cares reflectien.

Enhorabona als quatre, que el vaixell no pare i a continuar navegant més enllà dels 75!

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar