Dia Internacional Contra La Homofòbia, Transfòbia I Bifòbia

La Falla Baix la Mar organitza una xerrada per tal de visibilitat aquest problema social

Si alguna cosa caracteritza a la Falla Baix la Mar, és el ser una Falla diversa, inclusiva i respectuosa amb tots i totes. De ahí que fóra la primera falla de Dénia en crear una Delegació d´Igualtat i Diversitat.
El proper dia 17 de maig volem donar major visibilitat al Dia Internacional contra la Homofòbia, Transfòbia i Bifòbia. Un 17 de maig de fa ja més de 30 anys (des del 1990) que la Assemblea General de l´Organització Mundial de la Salut (OMS) va eliminar la homosexualitat femenina i masculina del llistat de malalties mentals.
L’objectiu d´aquesta jornada es sensibilitzar a la societat contra la discriminació del col·lectiu LGTBI a través de la informació, reflexió, reivindicació i denúncia contra les agressions físiques, psicològiques, intel·lectuals, i morals de les persones per la seua orientació sexual, identitat o expressió de gènere.
Per tal motiu, la Falla Baix la Mar, ha organitzat una xerrada que tindrà lloc el mateix dia 17 de maig a les 20.00 hores al nostre casal del Carrer Pont. Xerrada impartida pels agents de la Unitat Eros de la Policia Local de Dénia que de segur ens farà pensar, conscienciar i actuar per a que “Sempre guanye el respecte”. Vos esperem.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar