Què és la falla?

La falla … és tot
És tot el que vulgues que siga

La paraula Falla em provoca un somriure sincer, una sensació en la pell, unes cosquerelles a la panxa…
És on vaig arribar quan tenia 7 anys i vaig quedar fascinada, on ha transcorregut la meua vida, amb moments boníssims i altres que m’han fet més forta, és part del llegat que he rebut dels meus pares, és on he crescut rient i plorant junt al meu germà, és on he vist els millors somriures de les meues filles i on veuré, els de la meua neboda, és on vull gaudir del nostre art, festa i amics, la resta de la meua vida

En l’armari …. molts records, d’ara i de fa més de 50 anys, fotos en blanc i negre i de color, pintes, adreços, vestits, llibrets, bandes de diferents grandàries, anys i colors.

En les parets … múltiples testimonis d’anys immillorables de les nostres vides, on hem ampliat la família amb persones que estimem molt.

En les mans… hores de carrossa , carrer i casal.

En els peus … km de cercaviles i hores de ballar.

En el cap … converses en nits de plantà, anècdotes i situacions que no es poden ni contar, riures i treball a parts iguals.

En el cor …. barreig de records nous i vells, sempre amb la mateixa essència, posar en valor la llengua i les tradicions, una aposta continua pel respecte sense distincions de sexe, rasa, ideologia o religió, constant evolució artística, cultural, econòmica i social.
Ser de la Mar … és tota una declaració d’intencions

Som els millors, ho sent i ho dic sense cap tipus de timidesa, amb el major orgull.
L’excel·lència de Baix la Mar resideix en la gent que formem esta comissió, sempre sumant esforços per engrandir esta extraordinària festa, tan important i meravellosa, amb eixa influència positiva que emana, omplint les nostres vides d’alegria i il·lusions, eixe ‘nervioset’ que tots comencem a sentir al saber que en unes setmanes tindrem les nostres anhelades falles.

El que som, el que fem, el que sentim i vivim, ha de perdurar en el temps.

Per què la Falla què és?… La Falla és tot.

Carolina Ramis Ronda

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar