N’hi ha coses que les falles realitzen de manera automàtica cada any. Enguany la Fallera Major de la Falla Districte Marítim Baix la Mar, Núria Ivars Cardona, ha volgut introduir un canvi en l’organització i destí del tradicional obsequi que com a màxim càrrec de la Falla realitza a la comissió.

El passat 8 de gener, Núria Ivars va acudir a la seu de les associacions, a l’avinguda Campo Torres on cada dimecres es reuneix l’associació AMUNT CONTRA EL CÀNCER i li va fer entrega d’una aportació econòmica per cadascuna de les polseres que repartirà com a present amb motiu de la seua presentació, en les què consta que amb aquest detall es col·labora amb la investigació del càncer. Núria va explicar que com a fallera major va considerar que al llarg de l’any es realitzen determinades despeses que no sols han de tenir un sentit festívol sinó que poden anar més enllà i realitzar accions solidàries. Va madurar la idea i finalment va realitzar aquesta iniciativa. Per a Núria, aquest és un primer pas i anima a tothom a proposar accions similars. Entre totes i tots farem possible un món millor i les falles tenen moltes maneres de dur-ho a terme.

Per altra banda, des de l’associació AMUNT CONTRA EL CÀNCER es van manifestar agraïdes per aquesta col·laboració, aplaudint la iniciativa.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar
Grandària de la Font