El passat dijous vespra de Sant Dionís el casal de Baix la Mar es va vestir de festa per a donar a conèixer a tothom que desprès d’haver caminat una llarga senda i navegat sortejant dures turmentes, hem aconseguit renovar la nostra casa, adaptant-la al que som, una falla de solera i a la vegada moderna, arrelada al barri mariner.

L’acte presentat per la Fallera Mar Moncho va estar presidit per els Presidents Ivan Llorens i Alex García i les Falleres Majors Laura Casado i Mar Cabrera,  contant amb l’assistència del Alcalde de la Ciutat i la Regidora de Festes,  les Falleres Majors de Dénia, acompanyades del President de Junta Local Fallera i la nostra representant a la Cort d’Honor de la Fallera Major, Falleres Majors i Presidents de Baix la Mar de diferents exercicis i un gran nombre de fallers. La música de la dolçaina i del tabalet va donar pas a les danses ballades pel grup DIANIUM DANSA que va servir també de fil conductor a l’acte, recordant a tothom que és possible avançar essent sempre fidels a les tradicions.

Els murs del nostre casal es van vestir de gala amb una exposició de fotografia cedida per un faller molt estimat i, a més a més, vam anunciar que la Falla Baix la Mar, signa públicament, un compromís amb la cultura i es compromet a cedir les seues instal·lacions, gratuïtament, per a tots aquells pintor, escultors i artistes plàstics que vulguin exposar les seues creacions.

La Falla Baix la Mar vol donar les gràcies a tots per la seua assistència, malgrat la pluja, i molt especialment vol agrair a DIANIUM DANSA la seua col·laboració desinteressada.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar