La nit del passat dijous fou molt especials per als que fins ara han segut els nostres màxims càrrecs 2014. Carla Cabrera, Òscar Comes, Patricia Albi i Andrés Ivars varen ser homenejats en un festa sorpresa que tingué lloc al nostre casal i que va reunir a un nombrós grup de fallers i amics, i on tampoc faltaren una nodrida representació del càrrecs 2014 de les altres comissions falleres.

La festa d’acomiadament començava amb la arreplegada de Carla, Òscar, Patrícia i Andrés, que junt amb la xaranga i la resta de participants, realitzaren un passacarrer pels carrers de Dénia fins arribar al nostre casal, on estava preparat l´esperat sopar i posterior festa. Festa a la que també acudiren Alejandra, Vicent, Laura i Juan com a màxims representants de la nostra comissió per a l’exercici 2015.

De nou, felicitar als homenejats pel gran any que han viscut i que ens han fet viure. Quatre grans persones, amb famílies falleres al seu voltant i molts altres amics que han demostrat, un any més, que la Falla de Baix la Mar és més que un grup de festa, és un sentiment. Un sentiment que els acompanyarà per sempre i que nosaltres recordarem com a part de la història de Baix la Mar.

Però no tot acaba aquí. Comencem l’exercici amb la festa de Benvinguts a Baix la Mar, festa que es realitza per celebrar i donar la benvinguda a tots aquells que enguany es pugen a la nostra nau per iniciar la seua particular travessia fallera. Si vols disfrutar en gran no et pots perdre aquesta festa que tindrà lloc al nostre casal del carrer Pont el proper dimecres 30 d’abril a partir de les 21.00 hores.

 

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar