El passat cap de setmana va tenir lloc el concurs d’arròs a banda organitzat per la Falla Baix la Mar, que enguany compleix la cinquena edició. La preparació d’aquesta activitat que cada any va adquirint més força constitueix una àrdua tasca que implica directament a la delegació de festejos i la de cuina, així com a totes les mans que vulguin prestar la seua col·laboració. La veritat és que les expectatives han quedat totalment superades per la nombrosa participació existent, tant de persones vinculades a la falla com a altres associacions de la Ciutat: Majorals de Sant Roc, Filades Mores i Cristianes i un llarg etc.

Les guanyadores absolutes d’enguany ha estat la Filà Alkamar, seguides del segon premi que va recaure en Runners Dénia i el tercer premi va ser per a l’equip “Cutxarratos & César Team” sota el pseudònim “Jo porte la Sal”

Des de la Falla Baix la Mar volem donar les gràcies a totes les persones i entitats que amb la seua col·laboració, contribueixen, any rere any, a donar a conèixer aquesta meravella culinària d’origen mariner i respecte de la qual diuen que el secret està en el caldo i en col·locar l’arròs a banda i no a banda de l’arròs. Així mateix també vam comptar amb la presència d’Alícia Guardiola, la nostra representant a la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de Dénia, acompanyada per la delegada Marta Tabernero.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar