El passat diumenge va tenir lloc al casal de Baix la Mar al carrer del Pont, l’acte tradicional de l’apuntà. La comissió marinera té un protocol molt específic per a un esdeveniment tan especial; per una part, serveix per a acomiadar als càrrecs del passat exercici, Mayca Ramos, Alicia Guardiola, Paco Blanquer i Pepe Blanquer; qui ens vam dedicar belles paraules, plenes d’estima i de sentiments. Per una altra part, l’apuntà marca el moment oficial d’inaugurar el nou exercici faller que enguany encapçalen Juan Vi Lull, com a President, Núria Ivars, com a Fallera Major, Cesc Llácer en qualitat de President Infantil i Paula Pastor com a Fallera Major Infantil.

Els nous càrrecs ens vam contar que obrien una nova travessia plena d’emocions i anhels, que per a seguir les regles de la navegació calia comptar amb totes i tots, perquè aquesta és l’essència de Baix la Mar, el potencial humà, persones compromeses amb voluntat de bogar sempre cap endavant.

Realment, l’apuntà evoca sentiments contradictoris, perquè hem d’acomiadar als càrrecs del passat exercici que tantes alegries ens han donat, per a donar la benvinguda a qui a partir d’aquest moment capitanejarà una nau plena d’il·lusions i gana de navegar per alta mar.

Desprès de l’acte protocol·lari de l’apuntà es va servir un dinar preparat per Salva i Ivan Llorens, arròs al forn en paella. El nostre casal es va omplir fins a la bandera per a donar la benvinguda al nou exercici faller i totes i tots vam poder gaudir de les excel·lències d’un menjar exquisit.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar