La Falla Baix la Mar està d’enhorabona i no és altre el motiu que haver conegut que la nostra fallera, la xiqueta Carla Cabrera Ramis, forma part del grup de xiquetes candidates a Fallera Major Infantil de Dénia per l’exercici 2014-2015.

Fa pocs mesos varem ser testimonis de com dalt d’un vaixell i rodejada de dos grans monuments emblemàtics de Dénia com són el Montgó i el castell, Carla era anomenada Fallera Major Infantil de Baix la Mar. Un càrrec que portà amb molt d’orgull junt amb el seu president Òscar i la resta de la xicalla marinera.

Hui volem desitjar-li tota la sort del món en la propera elecció de Falleres Majors de Dénia perquè estem ben segurs que amb Carla tota Dénia gaudiria de la seua bellesa, de la seua pícara mirada i del seu somriure contagiós, i sobre tot, del seu sentiment faller, eixe que l’acompanya des de que va nàixer.

Carla, la Falla de Baix la Mar vol mostrar-te tot el seu recolzament en aquesta nova etapa fallera que comences, així com desitjar-te molta sort el proper dimarts.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar