Juny sense parar a Baix la Mar

El mes de juny a Baix La Mar ha estat del més complet. A principis de mes, el dissabte 1 de juny, la xicalla marinera va gaudir d’un festival de colors, la festa Holi, en la que no va faltar un bon berenar, música, jocs i una divertidíssima batalla colorida. El cap de setmana següent, el 8 de juny, la comissió es va traslladar fins L’Androna per celebrar l’acte de nomenament de les Falleres Majors de Baix La Mar, un moment molt especial i emotiu que quedarà per sempre gravat als seus cors.
I com a Baix La Mar no descansem, el dissabte 15 de juny vam dur a terme el primer torneig de pàdel a Pàdel Soul Indoor Dénia, on vam gaudir d’una jornada d’esport molt entretinguda i plena d’emoció, bon ambient, i dues finals molt apassionants, la del torneig “Comboi”, guanyat per Maria i Hugo, i la del torneig “Avançat”, guanyat per Christian i Miguel Ángel. Les Fogueres d’Alacant també van comptar amb la presència dels càrrecs de Baix La Mar, qui no van voler faltar un any més a l’ofrena de flors junt amb la foguera germana Carrer Sant Vicent, i com sempre, va ser tot un plaer.
Com no, el mes de juny és també el mes de l’orgull LGTBI+, i a Baix La Mar mantenim un compromís ferm amb la igualtat i la diversitat, per això el 27 de juny va tenir lloc la xarrada “Som Orgull” per commemorar el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+. Va ser una xarrada molt interessant i especial en la que la fallera Neus va presentar la nova associació LGTBI+ de la Marina Alta “Trenca L’Armari”. Seguidament, les falleres Astrid i Cristina van donar a conèixer els resultats de l’enquesta realitzada per la delegació d’igualtat i diversitat, “Com de respectuoses són les falles amb el col·lectiu LGTBI+?”, els quals van donar lloc a un debat amb el públic. A més, el divendres 28, Anna i membres de la comissió van acudir a l’acte institucional de lectura del manifest reivindicatiu pel dia de l’Orgull a Dénia i l’espectacle “Show Drag”.
I per descomptat, el mes de juny ha estat també protagonitzat per les tasques de la carrossa a la Nau 11, i és que estem a pocs dies d’uns dels moments més especials de l’any faller, la desfilada de carrosses, i a Baix La Mar estem acabant d’enllestir tot per treure al carrer una magnífica creació de Miguel Ivars i Sergio García, que de segur no deixarà indiferent a ningú. És per això que els divendres de tot el mes hem gaudit dels tradicionals sopars a la carrossa amb bona companyia, envoltats de cucurutxo, boleta, cúrling, i molt més. Si no us ho voleu perdre, us esperem a totes i tots el proper dissabte 13 de juliol al Carrer Marqués de Campo. Ara sí, benvingut juliol, la comissió marinera t’espera amb moltes ganes!

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar