Baix La Mar a les Fogueres d’Alacant

El divendres 21 de juny, com ja és tradició, els càrrecs 2024/2025 de la Falla Baix la Mar es van traslladar fins Alacant per viure de primera mà les seues festes grans, les Fogueres, junt amb la foguera germana, la Foguera Carrer Sant Vicent. D’aquesta manera, Maria Covadonga, Elia, Mauro, Anna, Felipe, Ivan i Juanvi van fer el solemne i protocol·lari recorregut de l’ofrena a la Mare de Déu del Remei fins la Concatedral de San Nicolau, on van fer entrega dels detalls florals.

A continuació, van gaudir d’un exquisit sopar al carrer Sant Vicent amb els càrrecs, foguerers i foguereres. A més, van aprofitar l’ocasió per donar l’enhorabona i celebrar els premis obtinguts: 1r premi infantil de secció 4 i 3r premi gran de secció 5. Per descomptat, no va faltar tampoc una visita als monuments plantats per tot arreu de la ciutat alacantina.

Des de la falla Baix La Mar volem agrair a la Foguera Carrer Sant Vicent el seu bon tracte i hospitalitat per convidar-nos a gaudir de les seues festes, i per fer-nos sentir sempre com a casa; sempre és un gust visitar-vos.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar