Després de la Crida de les nostres Falleres Majors de Dénia, ja podem dir ben fort i alt que JA ESTEM EN FALLES!

Després d’haver escoltat i vist des dels balcons de l´Ajuntament de Dénia a les nostres Falleres Majors de la ciutat, Candela i Mar, ja podem dir que la festa gran ha començat.
Març és el nostre mes per excel·lència, el mes de les falleres i els fallers, de la pólvora, la música, les flors i els passacarrers. Març és el mes de les Falles.
A Baix la Mar ja estem preparats per a gaudir, un any més, de la nostra festa, de la nostra Falla. Per això aquest cap de setmana ha sigut tan intens.
Vam començar el divendres amb el tradicional sopar de Falleres Majors, i com no, també de Presidents i Presidentes.
El dissabte va ser el torn de la germanor, d´eixe dinar tan especial que encara vam poder disfrutar millor al poder celebrar amb satisfacció els premis aconseguits per la nostra comissió.

  • 1 Premi Presentació Infantil, ideada i coordinada per Laura Oltra.
  • 1 Premi Presentadora Infantil, per a Elia Lull
  • Millor exaltació, per a Carla Cabrera
  • 1 Premi Presentació, que va ser ideada i coordinada per Anna Sobrecases
  • 1 Premi Presentadora, Neus Moncho

Tots els premis guanyats amb l´ajuda de molta gent que ho ha fet possible i als que sols podem agrair que sempre estiguin disposats a fer tot el que se´ls demana. Enhorabona equips!
I de nou el diumenge va ser dia gran de festa. Havia arribat el torn de la XIII edició del nostre concurs de paelles amb un toc sentimental.
Al voltant de 400 persones, es reunien per fer les seues últimes paelles al nostre benvolgut Carrer Pont. Menuts i gran disfrutaren del dia i la vesprada. Amb xaranga, jocs, animació, música, rifes i moltes ganes de festa.
Felicitar a l’organització perquè no és gens senzill organitzar aquests grans esdeveniments, i com no, a tot els seus participants. Menció especial per a la paella cuinada per Pedro-J. Crespo i Vicent Oltra, que es va alçar amb el Primer Premi.
Aquesta setmana tornem amb sopars i berenars d´acomiadament del que fins ara ha sigut la nostra llar. Comencem nous reptes i noves aventures en un lloc nou on prompte ens sentirem com a casa i on vos esperem estes pròximes Falles, perquè si d´alguna cosa estem segurs es de que continuarem navegants per molts més anys mes enllà dels 75, estiguem on estiguem.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar