Una vida per Baix la Mar, sopar homenatge 2024

El passat dissabte dia 3 de febrer, la Sala l´Androna s´omplia de records i emocions, part fonamental de les nostres vides.
La Falla Baix la Mar va voler rendir homenatge a:

  • Jaume Garcia Moll
  • Joan Felip Sala Ahuir
  • Bartolomé Albi Caselles
  • Miguel Ferrer Bolufer
  • Jose Miguel Bolufer Crespo
  • Maria José Hostalrich Torres

El motiu de l’homenatge: el haver dedicat tota una vida a Baix la Mar, a pesar de les diferents èpoques, situacions personals, socials,..etc
Maria Giner va ser l´encarregada de conduir un senzill però emotiu acte que ens va transportar a diferents temps, a recordar grans moments i a grans persones, a emocionar-nos amb allò viscut junts, a reviure experiències que ens han portat a ser el que som.
Per a l´ocasió, el nostre faller Sergio Garcia, havia dissenyat i creat uns detalls molts especials que es van fer entrega a l´escenari als homenatjats per part dels nostres màxims càrrecs 2024, Claudia, Martí, Isabel i Salva.
Els sis van anar pujant a l’escenari després d´una breu descripció per tal de rebre el seu detall i d´escoltar paraules de familiars i amics que orgullosos els deien allò que totes i tots pensem.
Vam recordar com Jaume ha col·laborat sempre amb la nostra comissió posant a la seua disposició tots els seus recursos. Com Joan Felip ens ha portat a ser el que som, una Falla capdavantera que ha marcat el camí de moltes altres. Vam reviure l´esperit faller de Bartolo, heretat de son pare i de sa mare. El treball imparable de Miguel en molts camps, i la seua tenda, seu de tantes reunions. No oblidem eixos menjars suculents cuinats pel nostre Surdo i per suposat, la importància de la dona dins la festa de les Falles amb Maria José.
Gràcies a ells i a ella, la Falla Baix la Mar és el que és. Gràcies a la seua implicació, treball , constància i passió per Baix la Mar, a la que continuen activament units, s´han guanyat l´estima i admiració de tota la comissió.
Han sabut transmetre a la perfecció els valors de Baix la Mar i són un referent pels nostres joves.
Ara, ja estem preparats per a rebre les Falles 2024 i així continuarem navegants més enllà dels 75.

A per les Falles 2024!

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar