La Falla Districte Maritim – Baix La Mar Vos Desitja Bon Nadal

S´aproxima el fred i l´hivern i és temps de celebrar amb família i amics les festes nadalenques.
Són temps de sentir, de gaudir, de riure… temps de il·lusions, de regals, de retrobaments…temps d´estimar i també de recordar als que hem estimat.
Temps de família, temps d´amistats i també, com no, temps de Falla. Per que al cap i a la fi, Baix la Mar és una gran família fallera repleta de bons amics i amigues.
Es per això que el passat diumenge dia 17 de desembre el casal de Baix la Mar va obrir les seues portes per celebrar tots junts els Nadals.
Una bona fideuà d´ànec cuinada pel nostre estimat amic Francisco Molina “El xino” i el seu equip, als que hem d´agrair, una vegada més, que es posen al comandament dels nostres foguers per a delectar als assistents. Un èxit com sempre.
A més a més, la xicalla marinera va tindre l´oportunitat de poder estar pel matí junt al mismíssim Pare Noel, que es va desplaçar fins al nostre casal per arreplegar de primera mà les cartes i desitjos de xiquetes i xiquets.
Cares d´emoció, tímids somriures i il·lusió en els seus rostres, van ser els principals ingredients d´aquest màgic matí. Estem segurs que totes i tots s´han portat molt bé i això sempre té la seua recompensa.
Des d´aquestes línies, la Falla Baix la Mar vol desitjar a totes i tots un Bon Nadal ple de felicitat i que done pas a un nou any ple de salut, bons moments i grans records.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar