Una setmana terroríficament divertida a Baix la Mar

Aquesta setmana, a Baix la Mar em gaudit d´una setmana molt especial.
Per una banda, el diumenge 29, els nostre màxims càrrecs infantils, Claudia i Martí viatjaren fins al taller del nostre artista, Ausiàs Estrugo, per tal de poder comprovar de primera mà el gran treball que s´està realitzant i que podrem vorer al carrer el proper mes de març. Junt amb part de la directiva van quedar encantats i disfrutaren una estona coneixent els detalls de la que serà la falla infantil 2024. El dilluns va ser el torn de visitar el taller de l´artista David Sánchez Llongo, on Isabel, la nostra Fallera Majors junt amb altres membres de la comissió pogueren visionar part de la gran obra que el Taller de Llongo plantarà en la nostra demarcació. Un treball que mai deixa de sorprendre´ns i que va deixar encants als nostres visitants.

Per a totes i tots aquells que estigueu desitjant conèixer més detalls dels nostres monuments 2024, vos emplacem a que vingau a la Presentació dels esbossos que es realitzarà el dissabte 18 de Novembre, a la Sala Polivalent de Llunàtics. Un gran i esperat moment que culminarà amb el ja tradicional putxero de Baix la Mar. Reserva el teu dinar contactant amb la nostra delegada de cuina.

Però si no teníem prou emocions al cos després de les visites als tallers, menuts i grans celebrarenm la ‘Nit de les ànimes’, també coneguda com Halloween el passat dia 31. Per la vesprada, la xicalla marinera es reuní al casal per a realitzar una cercavila pel barri, on pogueren disfrutar del “Truco o trato” i arreplegar moltes llepolies. Des d´aquestes línies agrair als col·laboradors que van fer tan feliços a la nostra xicalla amb el repartiment de dolços.

En acabar el recorregut, un berenar sopar terroríficament divertit i un túnel molt especial els esperava al nostre casal. Crits i rialles que van fer que la xicalla passara una vesprada més que divertida.

I tan sols quedava acabar el dia amb un sopar per a la comissió gran i simpatitzants. Un sopar molt especial perquè no podem oblidar que era l´aniversari de la nostra Fallera Major, Isabel, que va ser sorpresa per Martí i Claudia amb un pastís per apagar les veles. Isabel, de segur que tots els teus desitjos es faran realitat ja que el teu caràcter i bondat no poden més que portar-te coses bones a la teua vida.
I es que a Baix la Mar no descansem i ja estem preparant el pròxim esdeveniment. T´apuntes!

#Baixlamar2024 #Mesenlladels75

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar