Fotografia oficial de la comissió de Baix la Mar i la cerca del tresor

Aquest passat dissabte va ser el dia elegit per tal de que l´antiga llotja i actual Museu de la Mar, fora testimoni de la gran comissió fallera que hi ha darrere de Baix la Mar.

Grans i menuts posaren el seu millor somriure per a donar a conèixer que ja estem preparant-nos per a la nostra estimada setmana fallera. Allí mateixa van fer la tradicional fotografia oficial que serà record d´un gran any, i que va ser la prèvia d´una degustació gastronòmica que ve sent ja una tradició, l´exquisit Cous Cous cuinat pel conegut com ‘Team Cous Cous’. Volem agrair la seua participació en les nostres jornades culinàries i donar-los l´enhorabona per tan deliciós menjar.

Una vegada finalitzat el dinar, els més menuts, la xicalla marinera, es va dirigir a la cerca del tresor, i es que conten els veïns del barri que uns pirates van amagar prop del castell i del nostre barri un gran tresor. Un tresor difícil de trobar si no es superaven unes proves que anaven donant pistes d´on podia trobar-se. Després de molts jocs i passar una bona estona, la xicalla va poder trobar el tresor i disfrutar del mateix junt amb un berenar per recuperar les forces. Magnífica aventura dels nostres pirates que disfrutaren d´una vesprada molt divertida.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar