Presentació I Exaltació Infantil De Baix La Mar 2024

Aquesta és la gran setmana de la xicalla marinera. La setmana més desitjada i esperada pels nostres màxims càrrecs, Claudia Ramis Baeza i Martí Moreno Such, Fallera Major i President Infantil 2024.

Una setmana que va començar amb la visita a les seues respectives cases el passat dissabte per tal de desvetllar els secrets millor guardats: les vestimentes que ambdós lluiran el proper diumenge 24 de setembre en el que serà la presentació de la nostra xicalla marinera. En acabar la visita es va oferir un vi d´honor a tots els presents, es va fer entrega de les insígnies d´or de la Falla als nostres màxims càrrecs infantils, i aquests van repartir uns detalls per a tota la xicalla.

I es que, conten les llegendes que a les antigues terres de la Ruta de la Seda, els camins eren com fils d´una immensa teranyina que unien imperis distants. En aquells llocs, viatjaven els joglars de ciutat en ciutat narrant històries de la Ruta de la Seda, de caravanes de camells carregats de seda i espècies, de cultures que s´entrellaçaven com a fils en un tapís.
Així mateixa, el proper diumenge 24, Claudia i Martí, junt amb tota la xicalla marinera, tornaran a aquells temps i ens faran viure grans moments on estem segurs que les emocions i els sentiments brollaran en cada present.

Un dia molt especial per a la nostra Claudia, a la que desitgem que gaudisca d´aquesta setmana. El color del seu vestit reflexa la seua passió per les Falles. El daurat dels seus complements farà que lluisquen els seus cabells rossos i les emocions faran aflorar el seu tímid somriure que a tots ens embriaga. Fallera de bressol, filla de President i Fallera Major de Baix la Mar, però també neta, neboda i cosina de màxims càrrecs de la nostra comissió. Amiga dels seus amics, valenta i lluitadora, tímida a la vegada que espontània, però sobre tot, Fallera de Cor.

Gran dia per ser anomenada Fallera Major Infantil de Baix la Mar 2024 pel nostre President Martí, qui l´acompanyarà en moments tan màgics com serà l’anhelada Exaltació.
Claudia i Martí, la vostra comissió vos desitja que assaboriu cada instant i que guardeu per sempre en el vostre record cada vivència d´aquest esperat dia.

#blm2024 #Mesenllàdels75

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar