A Candela I Mar, Falleres Majors De Dénia Amb Esperit Mariner

Quan arriba el mes de setembre, a Dénia, reprenem els temps de Falla amb el que és un dels actes més emotius, solemnes i esperats per a les màximes representants de la festa a la nostra ciutat: la Proclamació i Exaltació de les Falleres Majors de Dénia.
Enguany a Baix la Mar, estem més que ansiosos per a que arriben els dies en que les nostres Candela i Mar siguen exaltades com a tal. Així, el passat divendres 8 ja vam poder gaudir amb elles de la visita dels seus vestits oficials que lluiran en breu amb la elegància innata que les caracteritza.

Un divendres i un diumenge que elles guardaran per sempre en el seu record, i que nosaltres gravarem en el nostre llibre d´or. Aquell on recordem esdeveniments tan especials com el d´aquest any, on dos de les nostres falleres van ser elegides per representar a tot el món faller de Dénia, tant dins, com fora de la nostra ciutat.

Dénia no podria tindre millor representants, amb sang marinera, amb amplis somriures i dolces mirades.

Elles són com la mar, eixa mar que les ha vist créixer. De vegades, pacífica i tranquil·la, amb eixa calma que la fa tan meravellosa. D´altres, divertida e inquieta, però igual de bonica. La nostra mar té unes característiques que la fa molt especial i que ens ha transmès una manera de ser diferents. Candela i Mar són part d´ella i transmiteixen a la perfecció els seus valors.
Falleres de bressol, de famílies estimades a la nostra comissió. Falleres d´origen mariner i de trajectòria fallera impecable, que aquesta setmana seran exaltades com a Falleres Majors de Dénia 2024.

Estimades Candela i Mar, no pergau cap detall, disfruteu d’aquests dies i recordeu, que a sols uns metres del vostre seient, hauran centenars de persones gaudint del plaer de vorer-vos brillar, i entre totes elles, sentireu l´estima de la vostra Falla que orgullosa i emocionada vos acompanyarà en eixe i en cada moment del vostre regnat.

Candela, Mar, Baix la Mar vos desitja que gaudiu, junt amb les vostres Corts d’Honor, d´aquest esperat dia.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar