Festa d’estiu i celebració

Després d´unes setmanes intenses dedicades a la confecció de la nostra carrossa 2023, a la Falla Baix la Mar hem reprès l´activitat pròpia de la comissió.

I res millor que fer-ho amb una festa de celebració dels guardons rebuts per la nostra carrossa i les comparses que la van acompanyar aconseguint els màxims guardons.

El passat dissabte 29 de juliol, la Sala Polivalent de l´edifici de Joventut es convertia en un teatre per tal de rebre les actuacions de la nostra xicalla. Balls, coreografies, i acudits van ser els protagonistes de la nit, finalitzant amb el ball i coreografia de la comparsa infantil.

Al acabar, xicalla, joves i més majors, celebràrem i disfrutàrem junts d´un bon menú preparat per a l´ocasió. En acabar el sopar, i abans de que la festa continuara amb bona música i un bon ambient, els nostre càrrecs, Claudia, Martí, Isabel i Salva volgueren fer entrega d´uns especials reconeixements.

Primerament, es va voler obsequiar a eixos cabets pensants i mans executores de la nostra carrossa 2023. A aquells que van fer possible convertir en real el que era un gran somni. Rebien un detall, les falleres Blanca Fernàndez i Rosario Guardiola.

Com no podia ser d´altra manera, també es va cridar a l´escenari a Laura Casado, ideòloga i creadora de les comparses de Baix la Mar 2023, qui va voler agrair a tot un gran equip que la va acompanyar i ajudar durant setmanes per a que tot eixira perfecte el gran dia.

Des d´aquestes línies, la Falla Baix la Mar vol agrair, una vegada més, la llavor desinteressada que totes i tots aquells realitzen durant setmanes per a que el dia de carrosses tornem a ser un referent. Traure al carrer una carrossa innovadora, diferent i creativa, així com dos comparses coordinades i originals de més de cent persones no és gens fàcil però a Baix la Mar no tenim límits i sempre estem disposats a tot. Continuarem apostant fort més enllà dels 75!

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar