Setmana Gran De La Festa Major

Arribada la setmana gran de la Festa Major de Dénia, la Falla Baix la Mar va continuar gaudint de la mateixa i preparant-se pel colofó final del dissabte 15 de juliol.

El divendres passat va tindre lloc, de nou, un dia de carrosses, però un dia un tant especial. Després de col·laborar amb la confecció de la nostra carrossa i d´un bon sopar d´entrepans, vam esperar a que foren les 0.00h del dissabte 10 per poder felicitar a la nostra Fallera Major Infantil, Claudia, que complia 10 anys. Amb cara de sorpresa i un ambient increïble rebia el seu pastís d´aniversari junt amb la resta dels càrrecs 2024 i la comissió.

Dissabte, començàvem la setmana de festes amb un bon esmorzar al nostre casal del Carrer Pont. Allí vam poder agafar forces per a un dia molt complet on la gent ix al carrer per a celebrar que ja estem en Festes.

El dia del Faller i la Fallera no es va fer esperar, i dimarts passat a les 10.00 hores, el Carrer Marques de Campo s´omplia de samarretes de diferents colors on el nostre característic “rosa”, no podia faltar. Cucanyes, jocs, aigua, paelles, música i molta diversió no faltaren per gaudir d´aquest matí.

A la vesprada, els nostres màxims càrrecs, es vestiren de gal·la per ser presentats a tota la ciutadania en el tradicional acte que va tindre lloc al Carrer la Via. Acte presidit per les Falleres Majors de Dénia Candela i Mar i el President de JLF.

Claudia, Marti, Isabel i Salva desfilaren pels carrers de Dénia amb la seua elegància i pujaren a l´escenari per mostrar una vegada més, que la nostra nau va capitanejada pels millors representants.

En acabar l´acte, els nostres càrrecs convidaren a la comissió a refrescar-se i endolçar la calorosa nit d´estiu al nostre casal.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar