Carnaval De Venècia Al Casal De La Falla Baix La Mar

El passat diumenge dia 28 de maig, el casal de Baix la Mar es convertí en un una part molt especial de la Bella Itàlia.

Un dels dies més divertits per a la nostra comissió és el tradicional dinar italià que la delegació culinària cada any ens té preparat.

En aquesta ocasió, junt amb la delegació d´infantils ens van organitzar una jornada molt completa que va ser tot un èxit per a menuts i grans.

Vam convertir el nostre casal en un taller de màscares, eixes tan tradicionals al famós carnaval de Venècia. Tota la xicalla va poder preparar la seua màscara personalitzada mentre el nostre President Infantil amenitzava la jornada amb la seua música, el gran DJ Martinelli.
A més a més d´altres jocs tradicional dels que van poder gaudir, volem destacar i per suposat, agrair a Cristina Martín, professora de ball, que ens acompanyara aquest dia i ens ensenyara a ballar les cançons més tops del moment.

Amb tanta activitat, no podia faltar un bon dinar per recuperar forces. Ensalades, pizzes, lasanyes i els famosos espaguetis bolonyesa i carbonara que no podien faltar a la Bella Itàlia. Tot rematat per nombrosos dolços que van fer que acabarem la jornada en un molt bon sabor de boca.

I es que no hi ha res millor que disfrutar de l´ambient faller, dels amics i de la família en el nostre casal, pel que agraïm a totes i tots els que van acudir, especialment a Candela Marco, Mar Moncho i Jaume Bertomeu, Falleres Majors de Dénia i President de JLF que no se ho van voler perdre.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar