Baix La Mar, T´estime Per Ser Diversa

El passat dijous dia 17 de maig, Dia Internacional contra la Homofòbia, Transfòbia i Bifobia, el casal de la Falla Baix la Mar va reunir a totes i tots aquells que volien conèixer més de prop aquest problema social que ja està treballant-se en la nostra ciutat. Cal destacar la presència entre el públic de les Falleres Majors de Dénia, Candela Marco i Mar Moncho, de les components de les seues Corts d´Honor i del President de JLF, Jaume Bertomeu.

Membres de la Unitat Eros de la Policia Local de Dénia es van traslladar al nostre casal per tal d´impartir una interessant xerrada per clarificar conceptes, mostrar-nos quina és la realitat social, i conscienciar de que questa situació només podrà canviar quan triomfen el respecte, la tolerància, la diversitat i la no discriminació.

Una vegada més, la Delegació de Igualtat i Diversitat aposta per donar visibilitat i mostrar que Baix la Mar és una falla proactiva, conscienciada, i que lluita contra tota desigualtat i discriminació. Un any més, Baix la Mar aposta amb fermesa per millorar la vida de totes i de tots.

Així mateix, volem aprofitar per donar les gràcies a la Unitat Eros, no sols per vindre a donar-nos llum, també pel seu treball diari. Un treball que ha convertit aquesta Unitat en un referent no sols a Espanya sinó a nivell Europeu.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar