Cap de setmana intens i festiu a Baix la Mar

El passat cap de setmana, a Baix la Mar, vam viure uns dies molts intensos plens d’il·lusions, festa i emocions.

Divendres passat, com no podia ser d´altra manera, la comissió de la Falla Baix la Mar, encapçalada per Claudia, Martí, Isabel i Salva, van acompanyar a les nostres falleres, Candela i Mar, candidates a Falleres Majors de Dénia 2024 en l´acte que va organitzar Junta Local Fallera a l´Espai L´Androna. Un senzill acte on els presents van poder gaudir del saber estar, elegància, i immensos somriures de les nostres candidates a les que des d’ací els desitgem molta sort el proper dia 6, quan l´Alcalde de la nostra ciutat realitze la tradicional cridà de telèfon.

Baix la Mar no podria tindre millors candidates i estem segurs que així ho van fer saber elles mateixa el dissabte, quan gaudiren del dia de convivència amb els representants de JLF i la resta de comissions, entre els que no faltava la nostra Falla, representada pel Secretari, Andrés Ivars.

Un dissabte intens, perquè a la nit, el nostre casal va tornar enrere en el temps gaudint d´una ‘Nit Vuitantera’ on no van faltar els èxits musicals dels anys vuitanta, ni els ‘outfits’ de l´època que no van deixar indiferents a ningú. Una gran nit d´èxit amb entrepans i molta festa al casal de Baix la Mar.

Per acabar el cap de setmana, els nostres càrrecs 2023 i 2024, junt amb la resta de la comissió, volgueren estar presents en l´acte d´acomiadament de les Falleres Majors de Dénia 2023 i les seues Corts d´Honor.

Un emotiu acte on cal recordar que també s´entrega el Premi Vicente Guntiñas Cruañes, a la Millor desfilada d´Ofrena 2023 i on de nou, la Falla Baix la Mar va triomfar gràcies a totes i tots aquells que en els dies i hores prèvies a la gran setmana fallera, van continuar ideant i treballant perquè tot eixira bé, i com no, també gràcies a tota la comissió, menuts i grans, per la seua implicació en la desfilada.

Per últim, agrair a la nostra fallera Paula Pastor Gavilà, Cort d´Honor Infantil de la FMID la seua dedicació al món faller durant aquest exercici. Paula donava per acabada el dilluns la seua travessia fora de les nostres aigües, però sap que el seu port està preparat i que noves travessies marineres l´esperen a Baix la Mar.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar