Naveguem

El nostre vaixell ja té capità, així que enguany el timó estarà a càrrec del faller Salvador Alberola Arriaza, vinculat des de ben menut a la comissió marinera. El viatge el vam iniciar l’últim dijous de març amb la seua elecció com a president i a partir d’aquest moment tot ha volat com la traca. La treta de la Fallera Major va ser molt emocionant amb la presència de totes les persones que han assumit la presidència de la falla marinera i que es troben en actiu. Un moment únic i especialment emotiu per a Isabel Comes Guardiola, una dona marinera de bressol. L’apuntà va tenir lloc el diumenge 2 d’abril i allí es va desvetllar el nom dels capitans infantils, Martí Moreno Such i Claudia Ramis Baeza.
L’arribada dels nous càrrecs, suposa, així mateix l’acomiadament dels càrrecs 2022/2023, Carolina Ramis Ronda, Mar Moncho Roselló, Luca García Lechiguero i Candela Marco Jiménez, que van aprofitar per a contar a un casal ple fins la bandera, les emocions viscudes en un any intens.
Un acte de tanta transcendència havia d’estar acompanyat de bona gastronomia i així va ser, cuinant-se un exquisit arròs al forn en paella que van guisar Josep Miguel Bolufer, Surdo, Ivan i Salva Llorens i Jaume Bertomeu. Bons cuiners i bon arròs, perquè a Baix la Mar la gastronomia és la reina i ho demostrem a cada plat.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar