Després d’una arribada a bon port, sempre queda el record

El passat diumenge dia 16 d´abril va tindre lloc el tradicional acomiadament dels càrrecs 2022-2023 de la Falla Baix la Mar.

Un any més el nostre vaixell va navegar durant tot un any capitanejat pels nostres millors ambaixadors: Candela, Luca, Mar i Carol, que al mes de març van portar de nou el vaixell al seu port.

Els quatre van demostrar al llarg de l´any la seua passió per les Falles i la seua estima per Baix la Mar.

I com no podia ser d´altra manera, ho vam celebrar com bé sabem fer nosaltres: amb molta música, pólvora, una degustació gastronòmica espectacular, regals i festa, tot precedit per una cercavila sorpresa pels carrers de la nostra ciutat.

Tot és poc per agrair-los que fa un any decidiren complir els seus somnis rodejats d´una nombrosa comissió jove però a la vegada amb gent experimentada, treballadora, festera, igualitària, inclusiva, competitiva…una comissió il·lusionada per poder acompanyar-los i per demostrar que Baix la Mar és més que una Falla.

Candela, Luca, Mar i Carol, heu passat a formar part de la història de la nostra Falla, d´eixa que vos ha vist nàixer i créixer als quatre. Quatre famílies falleres que vos van injectar en la sang la passió per les Falles. Gràcies per compartir amb nosaltres estos mesos. Per sempre sereu les nostres Falleres Majors, President Infantil i Presidenta 2023.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar