Presentació infantil

La passada setmana va ser protagonitzada pels càrrecs infantils de la Falla Baix la Mar que van començar dissabte amb el muntatge l’aparador ubicat a l’establiment Ale-Hop, on s’anunciava la presentació infantil de Candela Marco Jiménez i Luca García Lechiguero, com a Fallera Major i President de Baix la Mar.

L’exposició de les vestimentes falleres al carrer La Mar, concretament a l’espai Marcelino Champagnan, donava a conèixer les gales dels capitans de la xicalla marinera. Un moment rellevant va ser la recepció de les insígnies d’or que els habilita com a màxims càrrecs mariners i que van rebre de les mans de Carol Ramis i Mar Moncho, Presidenta i Fallera Major.

I per fi, el gran dia. Diumenge 16 d’octubre, amb puntualitat marinera, començava “Un camí a seguir” presentat per les falleres, Alícia Guardiola Morera, en el paper de Dorothy i Aitana Montero Castro, com la fada capaç de complir tots els desitjos imaginables, permetent iniciar un altre viatge per un món fantàstic i únic, en una festa patrimoni de la humanitat que paga la pena descobrir. En aquest context, es va rebre a l’escenari, en primer lloc, a Luca García Lechiguero, com a President Infantil, que amb molta gràcia i saber estar va presidir l’arribada de la xicalla marinera.

El moment més especial va ser l’entrada de Candela Marco, com a Fallera Major Infantil, pel corredor central, mentre el trono girava per a rebre-la i les escales s’obrien al seu pas. Luca, com a President, la va anomenar per al carrer que ostenta i li va imposar la banda acreditativa.

Un dels moments més emocionats que es van viure va ser l’exaltació, a càrrec d’Alejandra Álvarez Marco, qui sense més ajuda que del micròfon va dedicar a la seua cosina paraules d’estima i admiració.

A més a més, es va rebre la visita de l’Associació de Veïns de Baix la Mar, representant de la Mare de Déu, la Bellesa Infantil de la Foguera Carrer Sant Vicent, el Regidor de Festes de l’Ajuntament de Dénia, els càrrecs infantils de baix la Mar del passat exercici, la presidenta i fallera Major Carol Ramis i Mar Moncho i la Fallera Major de Dénia, acompanyada del President de Junta Local Fallera.

Per a finalitzar l’acte, Candela es va dirigir al nombrós públic assistents, dedicant paraules d’orgull per pertànyer a la comissió de baix la Mar i ser neta de Manuel Marco, reconegut artista mariner.

L’artista de la presentació, responsable del guió, del disseny de l’aparador i de l’escenari, va ser la fallera Rosario Guardiola Hostalrich, l’execució del decorat va estar a càrrec de la delegació d’artística de la Falla Baix la Mar, capitanejada per Sergio Garcia Signes.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar