Manifest per al dia de l’orgull

La Falla Baix la Mar ve mantenint un compromís amb la igualtat i la diversitat, però enguany han volgut anar més enllà, realitzant un manifest que constitueix una declaració d’intensions, on es reconeixent la lluita del col·lectiu LGTBI al llarg de la història, es condemna de manera rotunda les agressions de caràcter homòfob i transfòbic i s’ofereix la col·laboració necessària, fent-se ressò de la lluita en les xarxes socials de la falla marinera i en tot allò que estiga al seu abast.

El manifest ha estat acompanyat d’un vídeo en el qual els càrrecs 2023, fan lectura d’aquest i demanen a tothom el recolzament. La comissió marinera, tant gran com a xicalla, ha donat suport a aquest manifest, sumant-se a Baix la Mar per la diversitat.
A més a més, des de la delegació d’igualtat i diversitat, Isabel Comes, ha acudit a la lectura del manifest de la regidoria d’igualtat i diversitat, realitzat a la plaça del Consell que va estar a càrrec de François Crespo, així com al monòleg de l’artista Patricia Galván.

Perquè estimar és el més important, estima a qui vulgues amb tolerància i molt de respecte. Orgull de ser qui som!

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar