Manifest per al dia de l’orgull

La Falla Districte Marítim Baix la Mar per a commemorar el dia de l’orgull LGTBI realitza aquest manifest i anima a totes les comissions falleres, resta d’associacions festeres de la Ciutat i a qualsevol persona o entitat que així ho estime, a unir-se a aquestes declaracions

1er El món ha evolucionat molt des del 28 de juny de 1969, al pub Stonewall de Nova York, però és evident que no és suficient. De fet n’hi ha un gran nombre de persones que sofreixen discriminació per la seua orientació sexual, identitat de gènere, expressió de gènere, persones amb comportament de gènere no normatiu, intersexualitat, etc., i són jutjades per allò que senten o per la persona a qui estimen.

2on Reconeixem la lluita del col·lectiu LGTBI al llarg de la història, enfrontant-se amb valentia a un sistema legal i social que els persegueix arreu del món. Encara avui en dia, n’hi ha gran nombre de països on l’orientació sexual de les persones és perseguida i sancionada amb la presó o inclús amb la mort.

3er Ens comprometem a mostrar el nostre recolzament a la lluita del col·lectiu LGTBI i a fer-nos ressò en les nostres xarxes socials, col·laborant en tot allò que com a associació estiga al nostre abast.

4t Condemnem de manera absoluta i rotunda les agressions que siguen de caràcter homòfob i transfòbic

5é Reconeixem la situació especial i diversa de les persones amb variacions intersexuals o amb diferències de desenvolupament sexual, que han estat castigades per l’estigmatització, la ignorància i el rebutge que mostra la societat cap a realitats sexuals no binàries.

Perquè estimar és el més important, estima a qui vulgues amb tolerància i molt de respecte!
Suma’t a Baix la Mar per la diversitat!

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar