La falla és festa

Sent un xiquet jugava l’entorn de Paris Pedrera a tirar coets, però al final sense pensar-ho seria en el barri mariner en què em sentiria part d’ell i formant part d’aquesta comissió.
Sent sincer no he estat vinculat dins d’aquest món de les falles fins que Laura, a hores d’ara la meua dona, em va fer partícip de tot allò que elles envolten. La seua il·lusió per compartir, la seua estima per la falla va fer que la visquera des de dins i involucrat com el que més, ajudant a mil i un reptes que al final eren meus també.

La millor sorpresa ha sigut trobar amistats que han fet poder portar-ho tot com un rebombori, una festa i fer de les marejades més grans, viatges molt enriquidors.
Els anys jugant al futbol faller, participant en menjars i els seus piscolabis abans i després, posant llums perquè tot lluïra com mereixia, etc. No oblidaré mai les nits i nits en la nau de la carrossa fent teràpia i arreglant el món, o almenys el nostre! Sens dubte era un món nou que no vull deixar de viure i sobretot amb els meus fills, perquè per hui serà diversió i festa com per a mi, però també arribaran els valors, el treball i la nostra cultura, i això sa mare no deixarà que siga molt lluny de la MAR.

Enyorem març, enyorem els dies de festa, però quan arriben seran el millor moment!!
Sense dubtar amb ganes de festa i de tornar a gaudir com a faller!

José García

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar