La Falla del meu cor: Emocions

No podria descriure el que són les falles per a mi; són un cúmul d’emocions. Emocions que venen lligades a una falla marinera, la falla que m’ha vist créixer. Una falla capdavantera en igualtat, cultura, diversitat, enginy, creativitat.

Unes emocions que afloren quan s’acosta març, el mes més esperat per tots els fallers, i que venen lligades a l’olor a pólvora d’eixos xiquets jugant al carrer, l’ambient tan màgic, dies que si fa bo dius “fa dia de falles”, els ninots al carrer, despertades, cercaviles, traques, música, l’ofrena a la nostra mareta i com no l’esperada cremà amb la que amb un nuc a la gola posem un punt i seguit; i les emocions tornen a rebrotar, torna a ressorgir tota eixa creativitat i esforç que hi ha en aquesta falla: carrosses, presentacions, bàndol i una infinitat de coses.
Són sentiments que passen de generació a generació, la meua mare ja va a estar vinculada a aquesta falla abans que jo nasquera. Anys després ella va voler que jo també formara part d’aquesta gran família, d’això fa ja 28 anys.

Vint-i-huit anys de moments inoblidables, records, grans amistats i família. Espere poder transmetre als meus fills el mateix sentiment per les falles però sobretot per la seua falla La Mar! Perquè la nostra Xicalla serà el futur i amb ella veure’m créixer més si cap la nostra gran falla.

La falla del nostre cor.

Aida Sánchez Crespo

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar