Què són per a mi les falles?

El meu coneixement de les falles era aquell que tenim tots, el de cultura general,les falles eren la festa gran de València. Un esdeveniment que tothom ha vist com a mínim a la televisió.

Però no es pot apreciar tota la seua magnitud, la màgia que transmet si no la vius en primera persona, no és suficient amb unes imatges i no hi ha paraules que puguen descriure completament els sentiments que desperta la festa, aquest meravellosament boig art efímer que les falles mostren al carrer cada mes de març, deixant bocabadats a tots els que el contemplen.

Sempre he tingut la sort de contar amb bons amics i dos d’ells, Lola i Andrés, em varen donar l’oportunitat de formar part de la festa, de ser fallera, com no, de Baix la Mar, no podia ser un altra falla.

Son aquests amics, junt amb tants altres que he tingut la sort de conéixer a la falla els que em fan descobrir dia a dia l’univers faller, aprenent la tradició, cultura, valors, alegria, art faller, música i tantes altres coses…, sense oblidar la diversió, clar.

Unas últimas palabras en castellano, no me puedo olvidar de mis raíces andaluzas, para agradecer a mi falla lo fácil que me lo ha puesto a la hora de integrarme plenamente en ella.

Ana Castro Barroso

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar
Grandària de la Font