Orgullosa de la meua gent marinera

Sóc Elia Lull Ballester i tinc la sort d’haver pogut nàixer dins la Falla Baix la Mar. La falla a la qual van pertànyer els meus iaios, on van continuar la meua mama Elia i la meua tia Patri. I després el meu Pare, Juanvi, que va eixir president el 2019 i continua…fins no sabem quan…
Bé, resumint…, com diu el meu Papà: M’HE CRIAT A LA MILLOR FALLA DEL MÓN!

Per a mi les falles són una festa que em fan sentir una xiqueta única i amb molta sort de formar part d’ella.

És un lloc on estic com a casa, perquè per a mi tots i totes que formen part d’aquesta gran falla, són com si foren de la meua família. Els xiquets i les xiquetes de la xicalla marinera són com cosinets i cosinetes, i la comissió gran com si foren els meus tiets i les meues tietes. Som com una gran família!

Vull que “el bitxo” este s’acabe ja!, perquè ens va llevar l’alegria de colp!, però sé que molt prompte ens tornarem a ajuntar al casal per jugar, fer dinars i sopars… i passar-ho súper tots junts! Tornarem a març més forts que mai! Amb les nostres gal·les, ballarem pels passacarrers, tirarem coets, sentirem les bandes de música, cantarem “no hay quien pueda”…tot això que trobe tant a faltar.

A Paula, Cesc, Núria, al meu Papi, xiquets i xiquetes, fallers i falleres dir-vos que el millor està per vindre i ja queda poquet!
I què visca la falla de Baix la Mar!

Elia Lull Ballester

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar
Grandària de la Font