Què és la falla per a mi? Una pregunta tant fàcil com difícil de contestar. Des del meu punt de vista el més important de la falla, sense dubte, és la gent que compon la comissió. Persones molt diverses però unides per una finalitat comuna: treballar i treballar.

És realment increïble tot el que poden realitzar al llarg de l’any i et quedes meravellat quan gires la vista enrere i repasses la quantitat de coses que s’han fet en un exercici faller. Parlem de persones que estan quan cal estar i on cal estar, sempre disposades a entregar desinteressadament el seu temps a La Mar. Res pot aturar-los ni tan sols els temps actuals, difícils i complicats, els fa baixar la marxa. Sempre n’hi ha algú pensant, armejant alguna cosa, i mans expertes per a portar-ho endavant.
Ara, quan la pandèmia ha trastocat les nostres vides, pense que note que em falten coses que abans tenia fàcilment al meu abast: les vesprades de casal, les dinades dels diumenges i les nits a la nau número 11 fent carrossa, decorats o portant falla.

Quan pense en cadascun d’aquests moments, pose cara a les persones que m’acompanyen i crec que la Falla i la seua gent és molt important a les nostres vides i potser aquest atur ens haja donat l’oportunitat de valorar quan d’important ho és.

Estic segur que ens tornarem a reunir, compartint el que tenim perquè vull tenir la confiança que tot açò passarà i mentrestant La Mar no descansa.

Ángel Pérez Ramos

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar
Grandària de la Font