Força és la paraula per poder començar a fer aquest escrit. Tot i que han passat mesos…encara em ve el sentiment d’aquell moment, quan em vaig assabentar de la suspensió de les falles pocs dies abans de la plantà.

Tot estava previst: gòndoles, dinars, coets, flors i un llarg etcètera d’esdeveniments per a poder gaudir de la nostra millor setmana fallera. Em va caure el món al damunt, pensant amb els meus càrrecs Núria, Paula i Cesc i amb tota la comissió.

Evidentment, res estava a la nostra mà per poder evitar aquesta pandèmia i finalitzar d’aquesta manera el nostre any faller, exercici que amb tanta il·lusió i treball havia preparat amb la nostra comissió. Però res que puga en la falla de Baix la Mar!

Tots junts com la gran família que som i sent de les millors falles, tornarem més prompte que tard a gaudir de la nostra gran festa!

Aquest nou exercici és un any atípic i tots/es trobem a faltar molts moments…: els divendres de casal, dinars, reunions… En fi, un gran buit, ja que a molts/tes ens uneix un vincle familiar, d’amistats i social, i ens està costant concebre viure sense aquest dia a dia al nostre carrer Pont.

Per tot això vull animar-vos que continuem tots units i ens carreguem de molta força per gaudir al màxim quan tornem.

Per sempre Baix la Mar!

Juan Vicente Lull Serra
President Falla Baix la Mar.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar