La Falla Baix la Mar ha preparat la celebració de les jornades culturals falleres que tindran llocs al casal del carrer del Pont els dies 16, 18, 20 i 22 de novembre de 2019. La programació començarà dissabte vinent a les 19 hores, sota el títol “Monuments, Artistes i Viceversa” amb les intervencions dels artistes Josep Sanchís i Enric Ginestar.

Dilluns 18 de novembre, a les 20,00 hores parlarem “d’igualtat i diversitat” amb les intervencions de Javier Scotto di Tella, Regidor d’Igualtat i Protecció Ciutadana, Mar Reus, Filòloga, Maria Giner i Mar Moncho, delegades d’Igualtat de la Falla Baix la Mar.

Dimecres 20 de novembre, el casal del carrer del Pont s’obrirà per als més menuts a les 18 hores, amb activitats sota el títol “Educant en la diversitat” a càrrec de Maria Chornet Berruti, pedagoga.

La cloenda tindrà lloc el divendres 22 de novembre a les 20 hores. El tema triat serà Retrospectiva històrica de les Falles a Dénia, on intervindran Rafa Rozalén, Antonio Cuartero, Bruno Moreno, Abel Miralles, José Rafael Pérez, Valentín Alcalá, Miguel García de la Reina, Adrián Asunción, Samuel Buigues i Joan Felip Sala.

Amb aquesta ja són 6 les edicions que la Falla Baix la Mar programa de les jornades culturals falleres que coordina En Joan Felip Sala i Ahuir i recolza la delegació de cultura de la Falla Baix al Mar que lidera Jaume Pérez Puig. Des d’aquestes línies volem convidar a tothom a vindre al casal del carrer del Pont per a participar en aquetes xerrades perquè estimem la festa i sentim orgull d’allò que fem, amb la consciència de voler millorar-la. Quin siga el teu punt de vista ens importa, vine i conta’ns què penses de les Falles.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar