La Falla Baix la Mar va celebrar el passat diumenge 24 de novembre el 10é Taller Dansada de Dénia amb la col·laboració del Grup Dianium Dansa. Com ve essent tradicional a la comissió marinera, el mes de novembre té com a objectiu promocionar la dansada de Dénia, un ball típic de la nostra ciutat que el grup de Danses ha sabut recuperar i transmetre a tothom. Les falles com a guardianes de les tradicions estan cridades a realitzar aquesta tasca de conservació i no n’hi ha millor manera de fer-ho que ensenyant-t’ho al carrer. A més a més, enguany, la data ha coincidit amb la proximitat del dia en el qual es recorda a les víctimes de la violència de gènere i la Falla Baix la Mar, ha manifestat i renovat el seu compromís mitjançant la realització d’activitats educatives.

Pel matí, a les 11 hores, es va realitzar un taller de samarretes igualitàries, amb el qual també va ser molt important la col·laboració del Grup Dianium Dansa i la implicació imprescindible de la delegació d’infantil.

A la vesprada, des de l’observatori d’igualtat del Centre UNED Dénia, es va realitzar un conta contes “COE I DUCA, investiguen l’atenció a la família”, que ha rebut recentment el premi UNED (ODS) a la Universitat que és l’objectiu de desenvolupament sostenible nº 5 de les Nacions Unides, relatiu a la igualtat de gènere, que pretén posar fi a totes les formes de discriminació entre dones i xiquetes, no sols des de la perspectiva d’un dret bàsic, sinó a més a més, sostenible. Aquesta activitat ha estat realitzada sota la coordinació de la delegació d’igualtat de la Falla Baix la Mar.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar