El passat diumenge la Falla Baix la Mar va presentar el pergamí 2020 al seu casal del carrer del Pont. Com cada any, la comissió marinera posa en valor un objecte que, d’alguna manera, serà un record més de l’exercici faller. Enguany consisteix en una caixa elegantment presentada amb 8 fotografies extretes de l’arxiu municipal de Dénia, elegides per la seua relació amb el port i el barri mariner, i que venen a resumir 100 anys de la nostra Ciutat, on trobem des dels tranquils llaüts de l’època de postguerra, l’Esplanada Cervantes que comparteix espai entre palmeres i vaixells en construcció fins al desenvolupament del port, amb feines no sols de pesca, sinó també de transport comercial i de passatgers que ha convertit al Port de Dénia en un referent de la Mediterrània.

A l’acte de presentació del pergamí va acudir Saphir Malonda, Fallera Major de Denia, acompanyada de la delegada d’agenda Raquel Martín, així com el pregoner 2020, Jaume Pérez Puig. 

En acabar la presentació es va servir un dinar al casal. Per a aquesta ocasió es va estrenar una cuinera al comandament dels fogons mariners, la fallera Ana Castro Barroso que ens va delectar amb un plat amb molt de fonament, fesols amb cloïsses. Realment estava boníssim i no va sobrar res de res, perquè els comensal es van poder xuclar els dits amb un dinar tan espectacular. El seu saber fer va estar perfectament agraït amb el corresponent regal que li van fer els màxims càrrecs de Baix la Mar

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar