El passat diumenge la Falla Districte Marítim Baix la Mar va fer l’acte oficial de presentació dels esbossos dels monuments que plantaran al mes de març als carrers Sanchis Guarner i Dr. Fleming.

El monument infantil és obra de l’artista Bernardo Estela, que ha fitxat per Baix la Mar per segon any consecutiu. La Falla Infantil porta per lema CONT’ESTIME, un joc de paraules que vol presentar una falla inclusiva i diversa on la xicalla no sap de diferències de sexe, religió o rasa i que relata les històries de manera natural sense prejudicis de cap tipus.

El monument gran ha estat encomanat a l’artista Josep Sanchís, un home que és ja de la casa, perquè ve treballant amb la comissió marinera des de fa ja molts anys. Qui mou els fils? És el lema d’enguany i també representa tot un món de titelles que ballen al son de qui les mou, simbolitzant les voluntats i interessos ocults que existeixen en totes les vessants de la vida: política, cultural, fallera, etc.

L’acte de la presentació d’esbossos va estar realitzat pel Secretari de la Falla Baix la Mar, Vicent Oltra i van comptar amb l’assistència dels dos artistes fallers. Així mateix, com a convidats d’honor va acudir la xiqueta Alicia Guardiola Morera, Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de Dénia, acompanyada del Vicepresident de Junta Local Fallera Toni Vargas Zurita. A més a més, van estar presents els recent anomenats Faller Exemplar, Miguel Ivars Cardona i el Pregoner, Jaume Pérez Puig. A més a més, van estar presents els recent anomenats Faller Exemplar, Miguel Ivars Cardona i el Pregoner, Jaume Pérez Puig.

En acabar la presentació, com és habitual, es va servir un dinar, un exquisit putxero que va cuinar la fallera María José Hostalrich, amb la col·laboració de la seua filla Anna Sobrecases. El seu saber fer al cap dels fogons de Baix la Mar va estar agraït amb un mandil i l’aplaudiment de tots els comensals.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar