El passat diumenge, al Centre Social, va tenir lloc la presentació de la xiqueta Paula Pastor Gavilá com a Fallera Major Infantil de la Falla Baix la Mar, acompanyada del President Cesc Llácer Chornet i la comissió infantil de la falla marinera. Sota el títol, un viatge extraordinari, es va reivindicar la importància de la lectura que et transporta a llocs meravellosos. Julius Verne i les seues obres, van servir de fil conductor de la presentació que va omplir l’escenari amb un far, vaixell, nau espacial, tren, un suggeridor elefant i un volcà que podia transportar-te, en un tres i no res, al centre de la terra en un viatge imaginari. Aventures que estan a l’abast de tothom amb tan sols obrir un llibre i llegir. De fet, la xicalla marinera va substituir el tradicional ram de flors per un llibre que els convidava a endinsar-se en el fabulós món de la imaginació. Un meravellós Nautilus guardava al seu interior, el major dels tresors, la Fallera Major Infantil 2020, Paula Pastor que va ser rebuda pel President Infantil.

La presentadora, Mar Cabrera Ramis, amb gran serenitat i xafant fort dalt de l’escenari, va conduir l’acte vestida amb una falda de paper plena de lletres, brusa de fallera i monyo del qual eixien més lletres. A poc a poc va anar esbrinant com amb les novel·les de Verne pots arribar a llocs insospitats, mentre, a l’escenari el faller Pau Sendra Gallego ens mostrava cada part del decorat mitjançant un ball creat per a l’ocasió que servia per a introduir a l’espectador i captar la seua atenció.

El moment més esperat, el de l’exaltació, va estar protagonitzat per Alejandra Pastor, qui va dedicar a la seua germana boniques paraules que parlaven de sentiments a flor de pell.

Una vegada més la Falla Baix la Mar ha confiat amb l’artista María Rosario Guardiola Hostalrich, responsable del guió i del disseny del decorat; la música va estar a càrrec de Alfredo Comes Mestre i l’execució del decorat ha esta realitzat per la delegació d’artística de la Falla Baix la Mar.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar