El passat dissabte la xicalla marinera va prendre el carrer del Pont per a deixar bocabadats a totes i tots. És ja una tradició que quan el mes d’agost arriba a la seua fi, la delegació infantil de la Falla Baix la Mar organitza el festival infantil, una tasca que requereix la màxima implicació. La veritat és que aquest festival dona molt de goig i és un vertader plaer veure als nostres xiquets i xiquetes, de totes les edats, organitzant-se per a presentar números la mar de variats: balls, cants, en grup i en modalitat individual. En fi, què volen que els comptem; doncs, que no s’ho poden perdre. A més a més, com és habitual a la comissió marinera, tot ve acompanyat per un excel·lent sopar al carrer.

En acabar l’espectacle, els nostres càrrecs Juan Vi Lull, Núria Ivars, Cesc Llácer i Paula Pastor van agrair a tothom la seua presència i col·laboració i molt especialment al nostre cuiner, el faller Ivan Llorens.

Finalment, aprofitem aquestes línies per a agrair a tothom la seua implicació en la realització d’aquest festival i molt especialment a la delegació infantil que una vegada més ha realitzat un bon treball per al lluïment de la nostra xicalla.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar