El passat cap de setmana el carrer del Pont es va vestir de gran gala fallera. L’ocasió ho mereixia, perquè la Falla Baix la Mar celebrava el nomenament oficial de les Falleres Majors 2020. Enguany es va preparar un decorat que combinava fusta, simbolitzant els tradicionals sacabutxos fallers, amb llaçades blaves de diferents tonalitats, que representava la mar que envolta tot allò que fem.

D’aquesta manera volem enllaçar l’essència de la festa amb els sentiments que afloren en un acte tan especial. A les 20 hores, els Presidents Juan Vicente Lull Serra i Cesc Llácer Chornet, van arribar al casal i van ser rebuts per la directiva. Des d’aquest emplaçament van esperar l’arribada de les Falleres Majors, Paula Pastor Gavilá i Núria Ivars Cardona que ho feien acompanyades pels Vice presidents, Jaume Pérez i Andrés Ivars, respectivament. L’acte del nomenament va estar conduït pel secretari general de la Falla, Vicent Oltra.

Les Falleres Majors van rebre, de mans dels presidents, el quadre de nomenament, amb el segell imprescindible de D. Manuel Marco. A continuació, la Falla Baix la Mar va regalar als protagonistes de la nit la caramba, una joia que els acredita com càrrecs de la comissió marinera fins que pugen lluir les Bandes de Falleres Majors i els bastons de comandaments.

La vetllada es va allargar fins a ben entrada la mitja nit amb un sopar al carrer, ple de gom a gom.

La Falla Baix la Mar vol agrair l’assistència de les Falleres Majors de Dénia Saphir Malonda i Martina Gimeno, acompanyades pel President de Junta Local Fallera, Salvador Pérez, que van signar les actes de nomenament, deixant d’aquesta manera solemne testimoni d’allò que vam viure.

Així mateix des d’aquestes línies, la Falla Baix la Mar manifesta el seu sincer agraïment a les persones i institucions que van acudir a un esdeveniment tan important per a nosaltres i la nostra voluntat de continuar teixint relacions de col·laboració i amistat.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar