La Falla Baix la Mar s’ompli d’orgull en anunciar que la nostra representant com a candidata a Fallera Major Infantil de Dénia 2020 és la xiqueta Alicia Guardiola Morera, qui va ostentar el càrrec de Fallera Major Infantil de la nostra comissió el passat exercici.

Alicia va nàixer al cor del barri mariner i ser fallera és un gen que porta a la sang. Així que parlar d’Alicia és fàcil, perquè és comptar a tothom que ella representa a la festa en estat pur i li agrada viure-la en primera persona.

No tenim cap dubte que gaudirà com ningú de l’any que li espera a Junta Local Fallera i sabem que deixarà el pavelló ben alt. Com a bona marinera sabrà aprendre d’aquesta nova experiència que arriba a la seua vida i li desitgem la major de les sorts, de segur arribarà al cor de les persones que la coneguin, a l’igual que ella ha sabut arribar al nostre. Menuda en anys però una gran fallera que no deixarà a ningú indiferent. Bona travessia Alicia, viatja allà on vulguis i recorda que la mar amb al seu vaivé t’acaronarà i acompanyarà sempre.

 

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar