El passat diumenge el carrer Pont presentava un aspecte fantàstic, no sols perquè ha segut recentment asfaltat, sinó perquè la xicalla marinera esperava una visita màgica, la del Pare Noel, que va vindre a cavall i va omplir d’il·lusió a les nostres xiquetes i xiquets. La Falla Baix la Mar va preparar un tron perquè poguera seure i escoltar pacientment les peticions dels més menuts. Hi ha coses que ensucren la vida i sense cap dubte les caretes de la xicalla és una d’elles. Desprès de tantes emocions, calia prendre forces i a la comissió marinera la gastronomia és molt important. Aquesta vegada els cuiners van ser Tico Romany i David Ramis, que ens van preparar amb gran mestressa un gaspatxo mariner que estava per a xuplar-se els dits. Els nostres càrrecs Pepe Blanquer, Alicia Guardiola, Mayca Ramos i Francisco Blanquer van agrair a Tico i David el treball realitzat i l’excel·lent dinar que ens van servir, regalant-los un mandil mariner. Hem de dir, a més a més, que aquest dinar també evidència que els fallers practiquem la germanor de manera incondicional.

Per altra banda, es va presentar el pergamí 2019, que aquesta vegada consisteix en un decantador de vi realitzat per LA MEDITERRANEA, fàbrica de vidre de l’Olleria. En Juan Antonio Sarrió, ens va explicar que aquest decantador està realitzat utilitzant la tècnica artesanal del vidre bufat i en ell es pot veure gravat l’escut de La Mar.

Per a acabar us desitgem un Bon Nadal i  ja sabeu; no hi haurà felicitat si no és amb igualtat!! Per un 2019 que ens aprope més a una igualtat real i plena.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar