El passat divendres 18 de maig, Manuel Marco i Maria Giner, càrrecs 2018, van acudir a la Ciutat de Catarroja a la Gala dels 1 que va tenir lloc a l’Auditori de la Ciutat. Allí els van fer entrega de l’apreciat guardó. Nosaltres, a Baix la Mar ens sentim molt orgullosos de la feina realitzada i realment és un goig poder acudir a aquesta gala, en la qual van estar acompanyats per representants de Junta Local Fallera.

Per altra part, diumenge passat els càrrecs 2019, Paco Blanquer, Mayca Ramos, Pepe Blanquer i Alicia Guardiola, junt amb els càrrecs 2018, Manuel Marco, Maria Giner, Ferran Peris i Aitana Montero, van acudir a l’acte d’acomiadament de les Falleres Majors de Dénia 2018, allí van conèixer que el premi Vicent Guntiñas i Cruañes, a la millor ofrena va recaure en la comissió de la Falla Baix la Mar. Aquest guardó és molt apreciat per a nosaltres i va ser un motiu de felicitat rebre’l de la mà de les falleres Carla, Inés i Paula Fornés Guntiñas. Des d’aquestes línies volem agrair a totes i tots el gran esforç realitzat perquè l’ofrena del dia 19 de març fora tot un èxit, posant la joia d’or a una desfilada tan emotiva.

Per últim, diumenge vinent al casal del carrer del Pont tindrà lloc un dels dinars més esperats, el dinar italià, tot un clàssic a la nostra casa que té com a protagonistes als més menuts, elaborant plats mediterranis propis del país de la bota.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar