Escrit per
|

El passat divendres Baix la Mar va viure un moment emocionant que va culminar una setmana plena de sentiments que no tenien altra pretensió que fer feliç a la protagonista, Maria Giner, la nostra Fallera Major. Un seguit d’instants va ser el lema triat per l’artista Rosario Guardiola Hostalrich que va dissenyar un escenari elegant i acompanyat d’un text que ens transportava als anys 20. La fallera Ana García Bataller va ser la responsable de conduir l’acte i ho va fer de manera magistral. Un dels moments més emotius va ser l’exaltació a la nostra Fallera Major, que va realitzar Carol Ramis Ronda. La mantenidora no sols va arribar al cor de la protagonista, sinó que va mantenir a l’auditori emocionat i atent, pronunciant paraules que eixien del més profund del seu cor i que evidenciaven ben a les clares l’estima que sent per qui va ser la seua Fallera Major Infantil i que avui ostenta el màxim càrrec de la nostra comissió.

Els fallers Aida Sánchez i Antoni Cabrera van ser els encarregats d’entregar a Maria un llibre, Una Vida en Blau,  que replega textos escrits per persones que l’estimen i no volien deixar de manifestar-li el seu particular reconeixement en un moment tan important. Aquest llibre ha sigut possible gràcies a Vicente Giner i Maria Vicenta Molina, pares de la nostra Fallera Major. Un regal per a recordar sempre.

Baix la Mar vol manifestar el seu agraïment a totes i tots els que amb el seu treball van fer realitat una nit inoblidable i especialment aquells que han treballat durament, donant forma al projecte i passant moltes hores a la nau de la festa, demostrant, una vegada més, que el treball en equip, la coordinació i l’instint de superació són el verdader potencial de Baix la Mar.

Fotos: Falla Baix la Mar. Denia.com